• Novo
Mythinglogic Sports Equipment Storage System, Wall Mount Garažna Police Za spremanje Sportske Opreme i Bicikla, Lopta Stalci Za Skladištenje sa 6 Spuštenih Kuke,Promiče Organizator za pohranu (mat crna)

Mythinglogic Sports Equipment Storage System, Wall Mount Garažna Police Za spremanje Sportske Opreme i Bicikla, Lopta Stalci Za Skladištenje

HRK 197.97

Iznos
U prilagođenom obliku

【VIŠENAMJENSKI PROMIČE ORGANIZATOR】 : Ovaj promiče organizator dolazi s 3 sportskim policama za pohranu i 1 kuka za pohranu bicikala i 6 izdržljiv spuštenih kuke,tako da možete pohraniti svoju sportsku obuću, sportsku opremu i osobne bicikle i kacige. 【KOMBINACIJA GARAŽNA SUSTAVA za POHRANU】 : Naša garažna sustava za pohranu imaju 3 serije-705 A,705 B i 705 C.Možete kombinirati te 3 uređaja za pohranu zajedno za povećanje prostora za pohranu vaše garaža/spremište/podruma. 【RJEŠENJE ZA POHRANU RAZLIČITIH PREDMETA】 : Osim organizacije svoje sportske opreme, te police za pohranu također mogu pomoći zadržati vaš sportska oprema,oprema za ribolov,dječje igračke, kao što su automobili na daljinsko upravljanje, kao i druge igračke. 【Horizontalna I vertikalna UGRADNJA】 : Ta lopta police za pohranu može biti postavljen horizontalno ili vertikalno u skladu sa prostorom zidne vijaka koje ste postavili.To će pomoći da se maksimalno iskoristi prostor garažni. 【ČVRSTA I FLEKSIBILNA MONTAŽA】 : Veličina gridwall je 17.0 (L) x 33.1(H), i on podržava opterećenje do 230lbs .Kuke,para i košarica se kreće, a vi možete objesiti bilo gdje rešetke, koja je vrlo fleksibilan.

Svojstva

Kupci također biraju