• Novo
Angde Plant Saucer 17 inch (16 Inch Base), 6 Paketića biljne блюдец 17 Round, lončanica Saucer, Plastične Biljnih Tanjurići za prostor, Ladice za Povrće posuda, Povrće polica za plantaže 15-18 (smeđa)

Angde Plant Saucer 17 inch (16 Inch Base), 6 Paketića biljne блюдец 17 Round, lončanica Saucer, Plastične Biljnih Tanjurići za prostor,

HRK 107.97

Iznos
U prilagođenom obliku

【VELIČINA TANJURIĆI ZA BILJKE】 - 6 komada okrugle plastične блюдец za biljke 17 inča ,od kojih svaka ima širinu od 17 inča od vrha i širine 16 cm od dna, visina 1,6 cm, pogodan za posude za biljke, promjera dna manje od 16 inča.Плантаторный ladica za plantaže 15-16". 【Ca I izdržljiv】 - Plastični držač za biljke posebno izrađen od premium novog materijala PP, čvrste, trajne, debljeg i u trajanju od drugih, on može primiti do 200 kilograma.Jednostavno, trajno i водостойкое, najbolje tanjur za biljke. 【PLANT SAUCERS FOR INDOOR And OUTDOOR】 - Minimalistički plastični držač za posude klasične smeđe boje, odlično za ukras praga, radne površine, police, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, vrta, office i sl. Plastične tanjure za biljke za unutarnju i vanjsku uporabu, idealni su za блюдец za lonce. 【PRAGMATIC PLANT SAUCER】 - Ove 17-inčni posude za biljke u loncima pomažu podići vodu od drain otvor za biljke i štite svoj spol više sigurno, tako da se višak vode više neće biti problem.Ovi lonci za cvijeće-tanjur je savršeno u kombinaciji s crnim cilindričnim keramičkim плантаторами, цементными плантаторами ili smeđe плантаторами. 【ODVODNJE PLANTAŽE】 - 6 komada 17-inčni biljnog tanjurići su dizajnirani za učiniti sretnim.Te 17 - inčni posude za biljke u loncima pomažu podići vodu od drain otvor lonca i više sigurno braniti svoj spol.Veličina : 17 cm | Boja : smeđa.

Svojstva

Kupci također biraju