• Novo
Riefie 5 Pack of 12 Inch Plastic Plant Saucer, Black Round Kapati Trays for Indoor & Outdoor Plants, Durable Thick Saucer for Flower Pot (12)

Riefie 5 Pack of 12 Inch Plastic Plant Saucer, Black Round Kapati Trays for Indoor & Outdoor Plants, Durable Thick Saucer for Flower Pot

HRK 50.97

Iznos
U prilagođenom obliku

【Pakiranje】- 5 komada 12-inčni, crnih, okruglih, biljnih блюдец ,svaki od kojih je 12" na vrhu i 11,1" na dnu,visina 1,4". 【Materijal】- Izrađen od 100% reciklabilnog PET plastike.Gust i jak.Dovoljno izdržljiv da bi teške posude. 【Zaštita】- Primijeti prelijevanje vode iz posude s biljkama i zadržava svoj namještaj i mrlje slobodni.Zaštitite svoj dom od ogrebotina uz pomoć posude sa biljkama. 【Zadovoljstvo】- Može se koristiti u zatvorenom ili na otvorenom, u vrtu ili vrt, a da pri tome ne morate brinuti o tome, da se ispod i iznad zalijevanje biljaka tijekom cijele godine. 【Oprez】- Molim vas, imajte na umu da su gornji i donji dimenzija tanjurići različite, provjerite veličinu na drugoj slici pažljivo kako bi bili sigurni da su naši posude za biljke odgovaraju vašim potrebama.Veličina : 12".

Svojstva

Kupci također biraju