• Novo
Standardna led žarulja, 12 W, 1300 lumena, dnevno svjetlo 5.000 Do, Ne затемняемая, temelj E26, Višestruke koristi - uključujući stropne žarulje ventilatora i lampicu za kupaonice (4 pakiranje)

Standardna led žarulja, 12 W, 1300 lumena, dnevno svjetlo 5.000 Do, Ne затемняемая, temelj E26, Višestruke koristi - uključujući stropne

HRK 17.97

Iznos
U prilagođenom obliku

【Visoke svjetline i štednje energije】12-watt led žarulja zamjenjuje 75-ваттную lampu za proizvodnju 1300 lumena, što je za uštedu energije i izdržljiv.Koristite materijal PC + aluminij, ne morate brinuti o tijeku. 【Standardna veličina A19 i jednostavna instalacija】A19 E26/E27 punjiva lampa - to je standardni led žarulja.Ove žarulje mogu izravno ugradite u svjetiljku, odmah omogući, bez zagrijavanja. 【Trajnost】led izdržati udarce, vibracije i ekstremne temperature je puno bolje nego žarulje sa žarnom niti.budući da su oni gotovo da i ne odaju toplotu, oni ne predstavljaju opasnost od požara, kao i tradicionalne žarulje sa žarnom niti. 【Veliki broj aplikacija】Led žarulje su prikladne za bilo koju vanjsku rasvjetu.Vrlo pogodna za sve domaće i većinu vanjsku primjenu.Možete normalno koristiti na radnom rasponu 100-265В. 【Неопасный】led žarulje su prikladne za recikliranje i lakše ih je odbaciti, jer oni ne sadrže nikakve opasne materijale.oni ne sadrže žive i stvaraju manje topline, što je idealno za održivi razvoj i zelena rješenja. 【Usluge】Ćete dobiti led žarulju 4*12 W.Ako imate bilo kakvih problema ili operativnih pitanja prilikom korištenja, možete nam poslati e-mail u bilo koje vrijeme, a mi ajmo se s tim na vrijeme.

Svojstva

Kupci također biraju